Totalentrepriser

Vi påtar oss både prosjektering og utførelse. Vår ekspertise og dedikasjon gjør oss til den ideelle partneren for å sikre vellykkede prosjekter fra begynnelse til slutt.

Hva er en totalentreprise?

En totalentreprise er en tjeneste der Nimbus tar på seg ansvaret for alle faser av ditt prosjekt. Fra planlegging og design til bygging og ferdigstillelse. Dette inkluderer prosjekter innen bygg og anlegg, infrastruktur, telekommunikasjon med mer. Med en totalentreprise trenger du bare å forholde deg til én partner gjennom hele prosessen.

Hvorfor velge Nimbus?

Vi har en god sikkerhetskultur og legger vekt på å beskytte både ansatte og samfunnet under hele prosjektet. Vårt erfarne team har en dyp forståelse av bransjens beste praksis og bruker sin kunnskap til å levere kvalitetsarbeid. Vi gir dedikertprosjektledelse for å sikre at alle faser av prosjektet blir ivaretatt. Det innebærer planlegging, koordinering, utbygging samt overholdelse av tidsfrister og kostnadsbudsjett.

Ved å håndtere alle spektre av prosjektet internt oppnår vi høy grad av effektivitet og gir kundene våre en sømløs opplevelse. Totalentrepriser gir kostnadseffektive løsninger, og Nimbus jobber hardt for å oppnå kostnadsbesparelser uten å gå på akkord med kvaliteten.

Vi tar miljøhensyn på alvor, og så langt det er mulig, implementerer vi bærekraftigepraksiser for å minimere påvirkningen på miljøet. Enten det er et byggeprosjekt, infrastrukturarbeid eller telekommunikasjonsutbygging, tilpasserNimbus totalentreprisen for å imøtekomme dine spesifikke behov. I Nimbus har du en pålitelig partner som koordinerer og kommuniserer med deg gjennom hele prosessen.

Velg Nimbus for ditt nye prosjekt og la vår ekspertise og dedikasjon sikre at du får en sømløs, kostnadseffektiv og vellykket implementering fra begynnelse til slutt.

Kom i gang
Kontakt oss i dag for å diskutere hvordan vår bedrift kan hjelpe deg med å oppnå dine mål
Book et uforpliktende møte
startbank sertifiseringsentralt godkjent sertifiseringgodkjent lærebedriftgodkjent callsenterekomnett sertifiseringmiljøfyrtårn sertifiering