Om oss

Velkommen til Nimbusgruppen!

Vi brenner for å skape forbindelser som virkelig teller! Vi er et dynamisk og innovativt selskap som tilbyr et bredt spekter av tjenester innen fiber, entreprenørarbeid, salg, kundeforvaltning og events. 

Nimbus ble etablert i 2010, og med rett fokus og troen på samarbeid kombinert med gode prestasjoner er vi i dag godt over 250 ansatte.

Gruppen har kontorer i Fredrikstad, Oslo, Stavanger, Vestfold, Sverige og Tyskland. Vårt hovedkontor ligger i Dikeveien på Rolvsøy.
250+
Medarbeidere
Muligheter
3
Land
6
Kontorer
Våre verdier og Visjoner

Nimbusgruppen

Vår visjon er klar:

«Vi skaper forbindelser som teller», og det driver oss hver dag for å levere de beste løsningene for våre kunder.

#Kreativ

Vi tror på kraften av kreativitet og innovasjon. Vårt team består av dyktige fagfolk som kontinuerlig utforsker nye måter å løse utfordringer på, slik at vi kan levere skreddersydde og effektive løsninger til våre kunder. 

#Ekte

I Nimbusgruppen verdsetter vi ekthet og integritet. Vi er dedikert til å bygge sterke og ærlige relasjoner med våre kunder, partnere og ansatte. Vi tror at ved å være ekte og transparente, skaper vi et grunnlag for tillit og langsiktige partnerskap. 

#Driv

Vår drivkraft er vår lidenskap for det vi gjør. Vi forplikter oss til å yte vårt beste i hvert prosjekt, og vi streber etter å overgå kundenes forventninger.

Vår energi og vårt engasjement er nøkkelen til vår suksess, og det er det som gjør oss til en pålitelig og foretrukket partner i bransjen.
glad jente
fiberkablingmann i telefon

Klar for å jobbe sammen?

Legg igjen en beskjed til oss, så ringer vi deg så fort som mulig!
TA KONTAKT