Asfaltering

Nimbus tilbyr omfattende asfalteringstjenester som oppfyller dine behov for vei- og overflatebehandling. Med mange års erfaring, dedikasjon til kvalitet og bruk av moderne teknologi er vi din pålitelig partner for å sikre jevne og slitesterke asfaltflater.

Vi vil alltid gå igjennom prosjektet med deg for å sikre at du får den riktige løsningen, og vi vil komme med ideer som vil passe deg best.

 

Asfaltering av vei

Enten det er veier, motorveier, gangveier eller parkeringsplasser, leverer vi asfaltering av høyeste kvalitet for å sikre jevn og sikker trafikkflyt.

Asfaltering av driveaway

Ønsker du en solid og attraktiv innkjørsel? Våre team gir deg en solid innkjørsel som vil vare i årevis. Asfalt gir et godt og ryddig inntrykk av eiendommen din.

 

Reparasjoner og vedlikehold

Vi utfører nødvendige reparasjoner og vedlikehold for å forlenge levetiden til dine asfaltflater.

 

Forbedret drenering

Vi tar hensyn til drenering for å hindre vannansamling og forlenge asfaltens levetid.

 

Asfaltfresing

Fresing kommer med ulike teknikker og løsninger. Hvis vannet renner feil, eller du trenger fjerning av eksisterende asfalt før ny legging, graving av hull/fordypning, riving av gammel asfalt og veimerking skal fjernes, er vi her for deg! Asfaltfresing er en rask og kostnadseffektivløsning for deg som kunde.

·     buttskjøt

·     fortanning

·     planfresing

·     gjennomfresing

·     demarkering

 

Hvem leverer vi til?

Vi utfører asfaltering av både små og store prosjekter for private og bedriftskunder. Vi holder til i Fredrikstad, Oslo, Vestfold og Stavanger og tar på oss prosjekter i hele Norge.

Kom i gang
Kontakt oss i dag for å diskutere hvordan vår bedrift kan hjelpe deg med å oppnå dine mål
Book et uforpliktende møte
startbank sertifiseringsentralt godkjent sertifiseringgodkjent lærebedriftgodkjent callsenterekomnett sertifiseringmiljøfyrtårn sertifiering