Fibergraving

Nimbus bistår med graving til av nye fiberrør og utfører fibergravingen effektivt. Vi graver ut en grøft i riktig størrelse og legger ned fiberøret slik at det er klart for montøren til å fortette arbeidet.

 

Hva er fibergraving?

Fibergraving er en nøkkelkomponent når det gjelder å etablere moderne og pålitelige kommunikasjonsnettverk basert på fiberoptikk. Dette er en prosess der spesialiserte entreprenører som Nimbus, bruker gravemaskiner og annet utstyr for å legge fiberoptiske kabler i bakken.

Fibergraving er prosessen med å grave en grøft eller trase for å installere fiberoptiske kabler i jorden. Dette kan innebære å gravegrøfter langs veier, i boligområder, i næringsområder eller langs andre ruter der fibernettverket skal legges. Kablene blir blåst eller trukket i rør  før grøften blir tilbake fylt og i standsatt.

 

Håndgraving

Vi graver med spade for å unngå skade på eksisterende infrastruktur, rørledninger eller kabler. Håndgraving er en metode som gir ekstrem kontroll og nøyaktighet i graveprosessen. Dette spiller en viktig rolle i en rekke sektorer, inkludert bygg og anlegg, landskapsarbeid, telekommunikasjon og infrastrukturprosjekter.

 

Hvorfor velge Nimbus til fibergraving?

Nimbus har lang erfaring og vår ekspertise i fibergraving er uten sidestykke. Vi forstår de tekniske kravene og regelverket som omgir denne prosessen. Nimbus har sentral godkjenning, og vi er opptatt av å opprettholde høy kvalitet og sikkerhet i våre bygg- og anleggsprosjekter.

Vi tilbyr en full tjeneste som dekker alt fra prosjekteringen til gravearbeidet til selve kabelinstallasjonen. Vi har toppmoderne utstyr og erfarne mannskap utfører vi fibergravingen rask og effektivt. Vi legger stor vekt på kvalitetskontroll og sørger for at hver fase av prosjektet blir overholdt til bransjestandardene og dine spesifikke krav. Nimbus er dedikert til å minimere miljøpåvirkningen under hele prosessen. Vi sørger for at våre gravearbeider utføres med størst mulig hensyn til samfunnet og naturen rundt.

 

Hvem leverer vi til?

Enten du trenger fibergraving for boligområder, bedriftskommunikasjon eller offentlige prosjekter, kan Nimbus tilpassetjenesten for å oppfylle dine ulike behov.

 

Vi ønsker å sikre at fibergravingen i ditt kommende nettverksprosjekt blir utført på en profesjonell, kostnadseffektivt og pålitelig måte. Ta kontakt med oss i dag for å starte planleggingen.

 

Kom i gang
Kontakt oss i dag for å diskutere hvordan vår bedrift kan hjelpe deg med å oppnå dine mål
Book et uforpliktende møte
startbank sertifiseringsentralt godkjent sertifiseringgodkjent lærebedriftgodkjent callsenterekomnett sertifiseringmiljøfyrtårn sertifiering