Pigging

Har du fjell eller betong som ligge inntil hus, hytte eller garasje? Vi fjerner fjell og betong uten sprenging. Det gjøres på en kontrollert måte som kalles pigging.

 

Hva er pigging?

Pigging er en teknikk som innebærer fjerning eller kutting av fjell og betong ved hjelp av spesialiserte maskiner og verktøy. Dette er avgjørende for en rekke prosjekter, inkludert tunnelbygging, fjellskjæring, fjerning av eksisterende bygningsstruktur med mer.

 

Fjerning av fjell

Sprengstoff er ikke et alternativ når stolper, hus, vannledninger, kabler eller naboens mur ligger for tett inntil fjellet. Vi har lang erfaring innen å fjerne det meste av slike problemer uten skade.

 

Fjerning av betong

Å rive ned det gamle før det nye skal på plass, er ikke alltid like enkelt. Å pigge opp et betonggulv kan være tidkrevende og ikke minst tungt. Med rett verktøy og samarbeidspartner kan det derimot gå fort.

 

Fjerning av masse etter pigging

Ved riving og pigging er det ofte mye masse som blir liggende. Her slipper du det – Nimbusgruppen fjerner massen så du sparer både ryggen og tiden. Vi er et dyktig team som har lang erfaring innen pigging. Vi har et stort behov for å levere kvalitet og gjøre kundene våre fornøyde.

 

Hvorfor velge Nimbus?

Vårt erfarne team håndterer utfordrende pigging, og vi vet hva som kreves for å oppnå resultater. Uansett prosjektets art tilpasser vi våre tjenester for å møte dine spesifikke behov. Nimbus tar ansvar for miljøet ved å implementere bærekraftige praksiser og er kjent for pålitelighet og kvalitetsarbeid.

 

Hvem leverer vi til?

Nimbus leverer til både privatpersoner og bedrifter. Vi holder til i Stavanger, Oslo, Vestfold og Fredrikstad og vi tar på oss oppdrag rundt om i hele Norge.

 

Kom i gang
Kontakt oss i dag for å diskutere hvordan vår bedrift kan hjelpe deg med å oppnå dine mål
Book et uforpliktende møte
startbank sertifiseringsentralt godkjent sertifiseringgodkjent lærebedriftgodkjent callsenterekomnett sertifiseringmiljøfyrtårn sertifiering