Transport

Nimbus transporterer masse og maskin til avtalt tid og sted for deg. Vi har det rette utstyret for å få fraktet det på en sikker og effektiv måte.

 

Massetransport

Nimbus har ekspertise i effektiv og sikker håndtering av massetransportprosjekter. Med presisjon og pålitelighet håndterer vårt team dine transportbehov inkludert stein, pukk, jord, grus, betong og forurenset masse. Uavhengig av størrelse transporterer vi helt frem til destinasjon, med trygge og gode sjåfører.

 

Maskintransport

Nimbus forstår hvor avgjørende en effektiv og trygg maskin-og utstyrsforflytting er for din virksomhet eller for deg som privatperson. Din trygghet og tilfredshet som kunde vårt fremste mål. Vi transporterer både små og store maskiner og tilpasser våre løsninger etter størrelse, form og vekt på maskinene.

 

Hvorfor bruke Nimbus

Entreprenørbedriften vår har lang erfaring i bransjen og kan presentere smarte løsninger for deg. Vårt team samarbeider tett med deg for å planlegge og utføre transporten sømløst, uavhengig av hvor komplisert oppgaven måtte være.

 

Hvem tar vi på oss oppdrag for

Nimbus har hovedkontorer i Fredrikstad, Oslo, Vestfold og Stavanger og vi tar oppdrag for private, kommuner og andre profesjonelle aktører rundt om i hele Norge.

Kom i gang
Kontakt oss i dag for å diskutere hvordan vår bedrift kan hjelpe deg med å oppnå dine mål
Book et uforpliktende møte
startbank sertifiseringsentralt godkjent sertifiseringgodkjent lærebedriftgodkjent callsenterekomnett sertifiseringmiljøfyrtårn sertifiering