Tomtegraving

Av oss får du utført graving av kjeller eller planering av tomt og graving av fundamenter. Vi graver selvfølgelig også i veien eller innkjørselen din. Hva enn du skal ha utført på tomten din, tar vi oppdraget.

Hva er tomtegraving?

Tomtegraving er den viktigste og første fasen i ethvert byggprosjekt, der det kreves nøyaktighet og presisjon å forberede tomten for konstruksjon. Dette inkluderer fjerning av jord, terreng justering, grøfting for fundament og annet grunnarbeid som er avgjørende for et vellykket prosjekt.

 

Hva vi utfører:

·     grunnarbeid for byggeprosjekter

·     fundamentgraving

·     kabelgraving

·     dreneringsarbeid

·     landskapsforming

·     fjerning av hindringer

·     fjerning av overskuddsmateriale

 

Hvorfor velge Nimbus

Nimbus har mange års erfaring innen bransjen. Vi setter en høy standard for kvalitet og presisjon på alt vi gjør. Nimbus har investert i moderne utstyr som gjør at tomtegravingen utføres raskt og effektivt. Vi forstår at hvert prosjekt er unikt. Vår tilpasningsdyktighet gjør at vi kan tilpasse våre tjenester for å imøtekomme dine spesifikke behov.

 

Hvem leverer vi til?

Vi graver til nybygg, boliger, næringsbygg, tilbygg og veibygging og utfører grøfting, drenering og tomterydding.

 

Ta det første skrittet mot suksess i ditt byggeprosjekt!Velg Nimbus til tomtegravingstjenester og la oss være din pålitelige partner fra begynnelsen.

Kom i gang
Kontakt oss i dag for å diskutere hvordan vår bedrift kan hjelpe deg med å oppnå dine mål
Book et uforpliktende møte
startbank sertifiseringsentralt godkjent sertifiseringgodkjent lærebedriftgodkjent callsenterekomnett sertifiseringmiljøfyrtårn sertifiering